Vuoden 2023 suomenniemeläinen: Venla Koskinen

Suomenniemen joulukatutapahtumassa huomioitiin ja palkittiin kaksi suomenniemeläistä pitäjän hyväksi tekemästään työstä.
Suomenniemen aluejohtokunta palkitsi Venla Koskisen Vuoden 2023 suomenniemeläisenä. Venla on tunnettu pitkään aktiivisena ja innovatiivisena kotipitäjänsä palveluiden puolestapuhujana ja kehittäjänä. Hän työskenteli pitkän rupeaman toimintakeskus Metsätähden yhteydessä olevassa kahvila-ravintola Niementähdessä kunnes koulupäätöksen jälkeen toiminta loppui. Kesäkauden Venla piti kioskia Kauriansalmessa. Tänä syksynä Venla ruokkii Savitaipaleen koululaisia ja junailee mm. toritapahtumia Suomenniemellä.
Suomenniemen alueseurakunta muisti Elena Belovaa, joka sai viime kesänä paljon kiitosta hautausmaan työntekijänä mm. kirkon esittelyistä.
Lämpimät onnittelut molemmille palkituille!