Kesätyötä tarjolla! (2.2.2021)

Aluejohtokunta hakee reipasta ja omatoimiseen työhön kykenevää nuorta osa-aikaiseen työsuhteeseen kesän ajalle (1 paikka). Työssä toimit Mikkelin Suomenniemen lähettiläänä eri tapahtumissa sekä tuotat sisältöjä Suomenniemen aluejohtokunnan sosiaaliseen mediaan. Tapaat mielenkiintoisia ihmisiä, liikut upeissa kesäisissä maisemissa ja pääset mahdollisuuksien mukaan osallistumaan erilaisiin tapahtumiin metsätaitokilpailusta lavatansseihin yms…

Tehtävässä tarjotaan yhteensä yhden kuukauden työaikaa keskikesälle, joka jakautuu joustavasti kesä-elokuulle. Tarkemmasta työajasta ja -tehtävistä sovitaan valitun kesätyöntekijän kanssa.

Työssä tarvitaan perustason digitaitoja sekä kokemusta sosiaalisen median työkalujen käytöstä (esim. Instagram, Facebook, Twitter, …). Harrastuneisuus valokuvaamiseen katsotaan eduksi. Edellytyksenä on mahdollisuus oman auton/mopon tms. liikkumismuodon käyttöön.

Hakuaika on 1.2.2021 – 28.2.2021

Työpaikkaa haetaan kuntarekry-sivuston kautta, katso ohjeet täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyot-2021-mikkelin-kaupunki-332698/

Lisätietoja voi kysellä sähköpostitse aluejohtokunta@suomenniemi.fi