Pyykinpesupaikka kirkonkylälle (päivitetty 23.7.2018)

Suomenniemen aluejohtokunta ja Suomenniemen Tukiasuntoyhdistys ry tarjoavat mahdollisuuden pestä pyykkiä Tukiasuntoyhdistyksen ylläpitämässä Hakalan pesutuvassa. Aluejohtokunta on hankkinut tätä tarkoitusta varten pyykinpesukoneen, jota etenkin vapaa-ajan asukkaat ovat toivoneet.

Hakalan pesutuvan avaimen voi lainata pientä maksua ja kuittausta vastaan Suomenniemen Salen kassalta. Pesuvuoron päätyttyä avain palautetaan noutopaikkaan. Pesuvuoron voi myös varata etukäteen varausvihkoon kysymällä sitä Salen kassalta.

Huom: Pesutuvalla ei ole pesuaineita. Pesutuvan käyttäjät tuovat omat pesuaineet mukanaan.

Pesutuvan avaimen nouto- ja palautuspaikka on Suomenniemen Sale. Hakalan pesutuvan osoite on Valkamalahdentie 10. Kartta: Maanmittauslaitos, Karttapaikka