Ideakilpailun voittaja valittu!

13.8.2018: Aluejohtokunta valitsi kokouksessaan 6.8.2018 kilpailun voittajaksi idean lainattavista/vuokrattavista kyläpyöristä, kajakeista ym. välineistä. Sisällöllisesti samankaltaisia ja hyvin perusteltuja ideoita tuli useilta henkilöiltä, joiden joukosta palkinnon saaja valittiin loppujen lopuksi arvonnan perusteella. Palkinnon saajaan on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Voittanutta ideaa oli perusteltu mm. näin:
“Vuokrapyörät lisäisivät mökkiläisten ja miksei kyläläistenkin mahdollisuuksia harrastaa ja näkyä enemmän kylällä. Ja miksei mukana voisi olla joku maastopyöräkin, jolla voisi lähteä esim. Näkötornin polkuja polkemaan. Vuokrakajakit ja -kanootit olisivat varmasti alueen asukkaiden ja mökkiläisten mieleen, onhan alue täynnä kaunista ja rauhallista vesistöä.”

Aluejohtokunta kiittää lämpimästi kaikkia kilpailuun osallistuneita panoksesta Suomenniemen alueen kehittämiseen. Kaikki ideat on kirjattu ylös ja niitä tullaan käyttämään aineistona tulevien vuosien toimintasuunnitelmien valmistelussa.

6.8.2018: Kilpailu on päättynyt. Netin kautta erilaisia ideoita tuli miltei 60kpl, kiitos kaikille osallitujille! Aluejohtokunta käsittelee vastauksia tänä iltana kokouksessaan ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kuluvan viikon aikana.

Suomenniemen aluejohtokunta kutsuu kaikki osallistumaan pitäjän kehittämiseen! Osallistu kilpailuun, esitä oma ideasi kehittämishankkeeksi ja voita 200€. Esimerkkejä aiemmista kehittämishankkeista ovat frisbeegolfrata, levähdyspenkit kylän raitille, uusi liukumäki leikkikentälle, juoksuportaat pururadalle, Suomenniemi liikkuu -tapahtumat jne.

Osallistua voi niin monella idealla kuin haluaa. Kilpailuaikaa on 5.8.2018 asti.