Frisbeegolf-rata viimeistelyä vaille valmis

Lauantaina 2.6.2018 pidettiin pururadalla (os. Opinraitti 30) frisbeegolf-radan rakennustalkoot. Paikalla oli noin parikymmentä henkilöä ja hommat etenivät hienosti. Töitä jatketaan iltahommina viikolla 23. Rata avataan käyttöön myöhemmin kesäkuussa, kun heittopaikat saadaan valmiiksi. Opasteita yms. lisätään radalle vielä avaamisen jälkeen, sitä mukaa kun niitä ehditään tekemään.

Pururadan maastoon rakentuu kesäkuun aikana myös maastoportaat, jolloin siirtymät radalla helpottuvat. Portaat tulevat olemaan sen verran pitkät että niillä onnistuu jatkossa toinenkin tehokas liikuntamuoto, porrasjuoksu.

Mukana frisbeegolf-rataa Suomenniemelle rakentamassa ovat talkoolaiset, Suomenniemen aluejohtokunta, Suomenniemen Urheilijat sekä Etelä-Savon liikunta ry.