Suomenniemi liikkuu

 

 

 

Suomenniemi liikkuu kokoaa yhteen kaikenikäisille asukkaille, vapaa-ajanasukkaille sekä matkailijoille tarkoitettuja erilaisia liikuntatapahtumia. Suomenniemi liikkuu –tapahtumat tarjoavat osallistujille mahdollisuuksia yhdessäoloon aktiivisen, ohjatun liikunnan parissa. Tavoitteena on lisätä alueen tapahtumatarjontaa sekä tehdä tutuiksi Suomenniemen monia mahdollisuuksia liikkua ja ulkoilla.

Tule mukaan ja osallistu – kaikkien tapahtumiin osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja, mm. kylpylälahjakortti.

Ohjelma:

pe 24.8.18 klo 17
Suomenniemi liikkuu – Suomijärven ympäripyöräily

Lähtö Nuorisoseuran talolta, os. Kirkonkyläntie 15, Suomenniemi.

Reitti: Partakoskentie – Himalanpohjantie – Saramäentie – Ukonpellontie – Suojavedentie – Mikkelintie – Kirkonkyläntie. Matka n. 30 km, sora-, hiekka- ja asfalttiteitä. Mukaan voi liittyä myös reitin varrelta. Matkan varrella kaksi taukopaikkaa omin eväin. Omat pyöräilyryhmät vauhdin mukaisesti nopeammille ja hitaammille pyöräilijöille. Pyöräilykypärä, huomioliivi, juomista ja evästä mukaan.

 

su 26.8.18  klo 10
Suomenniemi liikkuu –
Haukilahdentien ulkoilu-/retkeilylenkki

Kokoontuminen Niemennokantien alussa, ulkoilu-/retkeilylenkin pituus n.  7 km. Retken päätteeksi eväshetki omin eväin Maisematornilla. Lisätietoa poluista Maisematornin maastossa http://kylat.ekarjala.fi/kauriansalmi/kaen-painallus-hanke/2012-lahestymispolut/