Suomenniemi liikkuu

 

 

 

“On ollut tosi hieno idea, että pääsee kokeilemaan monia uusia lajeja, ja että lapset ja nuoret oli myös huomioitu!” – saatu palaute

Suomenniemellä liikuttiin – ja liikutaan ahkerasti

Suomenniemen aluejohtokunnan koordinoima Suomenniemi liikkuu kokosi kesän ja syksyn 2018 aikana yhteen kaikenikäisille asukkaille, vapaa-ajanasukkaille sekä matkailijoille tarkoitettuja erilaisia liikuntatapahtumia. Suomenniemi liikkuu -tapahtumat tarjosivat osallistujille monipuolisia mahdollisuuksia yhdessäoloon aktiivisen, ohjatun liikunnan parissa. Tavoitteena oli lisätä alueen tapahtumatarjontaa sekä tehdä tutuiksi Suomenniemen liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia.

Tapahtumatarjonnassa oli toukokuusta lähtien mm. suunnistusta, joogaa, tanssia, pyöräilyä, retkeilyä sekä useita ohjattuja ryhmäliikunta- ja ulkoilutapahtumia kahvakuulasta puistojumppaan. Helteisen heinäkuun iltapäivä houkutteli kokeilemaan myös vesijettiä sekä suplautaa. Suomenniemen koululaiset pääsivät vielä marraskuun alussa tutustumaan kamppailulajeihin.

Tapahtumia oli kaikkiaan 22, ja osallistujia yhteensä 365. Tapahtumien järjestämiseen osallistuivat mm. Suomenniemen Urheilijat, Navi ry, Suomenniemen nuorisoseura, Suomenniemen kotiseutuyhdistys sekä MLL:n Suomenniemen yhdistys ry.

Kaikkien tapahtumissa arvontalipukkeen täyttäneiden kesken arvottiin kahden hengen kylpylälahjakortti Hotel & Spa Resort Järvisydämeen, jonka voitti Tuula Kiljunen Suomenniemeltä.

Tammikuussa 2019 liikkuminen Suomenniemellä saa toivottua jatkoa Mikkelin kansalaisopiston järjestämillä jooga ja Pilates -kursseilla.