Kesäkuntoon 2023

Oletko miettinyt säännöllisemmän liikunnan aloittamista? Onko sinulla tavoitteena saada itsesi liikkeelle vaikka kerran viikossa vai onko tavoitteesi lisätä tai monipuolistaa jo säännöllisesti tekemääsi liikuntaa? Vai onko tavoitteesi lisätä kestävyyskuntoa tai vaikka osallistua johonkin liikuntatapahtumaan kesällä 2023?

Suomenniemen Urheilijat ry aloittaa 15.1.2023 klo 16.30- 18 Nuorisoseuran talolla porukalla kuntoilun ja omien tavoitteiden asettamisen. Aluksi teemme aarrekartan puolen vuoden päähän ja mietimme kevään ohjelmaa sekä aikataulutusta. Luvassa on säännöllistä tekemistä toiveiden mukaan pienissä ryhmissä, koko porukassa ja myös oman suunnitelman mukaan yksin.
Ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen on madollisuus jäädä kahvakuulaan klo 18-18.40.

Hinta: 35 €/6 kk

Sisältää:
*Liikunnallista ohjelmaa SuomU:n omalla toteutuksella livenä ja etänä
*Ulkopuolisella ohjauksella lajikokeiluja
*Retkiä
*Yhteisiä ryhmätapaamisia n. 3viikon välein
*Edistymisen mittaamista, niin halutessasi
*Tietoiskuja toiveaiheista (esim. ravitsemus, palautuminen, uni)

Tervetuloa mukaan!

Suomenniemen Urheilijat ry