Saalastin sisarukset -säätiön apurahat haettavana 14.4.2021 mennessä

Saalastin sisarukset -säätiö julistaa haettaviksi keväällä 2021 jaettavat apurahat opiskeluun, kurssitoimintaan sekä maa- ja metsätalouden tukemiseen. Avustuksia on mahdollista myöntää vähäisessä määrin myös suomenniemeläisille seuroille ja yhdistyksille.

Opiskeluun ja kurssitoimintaan tarkoitettuja apurahoja voivat hakea peruskoulun jälkeisiin opintoihin opiskelijat, joiden kotipaikka on entisen Suomenniemen kunnan alueella sekä järjestöt ja ryhmät, jotka järjestävät nuorille koulutusta ja kurssitoimintaa.

Lisätietoa ja hakemuslomake: www.saalastinsisarukset.fi tai puh. 0400 501 487.

Hakemukset tulee toimittaa 14.4.2021 mennessä: Aila Hujala, Lappeenrannantie 2113, 52830 Suomenniemi tai aila.hujala@windowslive.com.

Säätiön hallitus