Varattavissa nyt viljelypalstat

Suomenniemen aluejohtokunnan kehittämishankkeena toteuttamat viljelypalstat Myllysillan alueella Veihtolantien alussa ovat nyt varattavissa. Aidatulla alueella on kaikkiaan 12 perusmuokattua viljelypalstaa, yhden palstan koko on n. 20 m x 5 m eli 100 m2. Palstoilla voi kasvattaa yksivuotisia kasveja, kuten vihanneksia ja kukkia.

Mikkelin kaupungin omistama, kesannolla ollut peltoalue on aluejohtokunnan toimesta raivattu, aidattu ja kynnetty.  Alueelle on hankittu myös vaja työkalujen säilyttämiseen sekä säiliö kasteluvedelle. Yhteisesti käytettävissä on mm. kastelukannuja, työkaluja sekä kottikärryt.

Varaukset

Viljelypalstan voi varata tälle kasvukaudelle maksutta, varaukset aluejohtokunta@suomenniemi.fi tai puh. 0400 907 270 / Helena Harmonen.  Varaaja saa portissa olevaan lukkoon koodin, jolla pääsee sisään alueelle.