Saalastin sisarukset -säätiön apurahat haettavana 5.4.2020 mennessä

Saalastin sisarukset -säätiö julistaa haettaviksi keväällä 2020 jaettavat apurahat nuorten opiskeluun ja kurssitoimintaan. Samoin julistetaan haettaviksi apurahat maa- ja metsätalouden tukemiseen. Avustuksia on mahdollista myöntää vähäisessä määrin myös muille suomenniemeläisille seuroille ja yhdistyksille.
Opiskelijoille tarkoitetut apurahat ovat kaikkien alle 30-vuotiaiden, peruskoulun päättäneiden jatko-opintoja suorittavien opiskelijoiden haettavissa. Edellytyksenä on. että hakijan kotipaikka on entisen Suomenniemen kunnan alueella.
Järjestöt ja ryhmät, jotka järjestävät nuorille koulutusta ja kurssitoimintaa, voivat hakea apurahoja vuosittain.
Hakemukset tulee tehdä säätiön lomakkeella ja toimittaa 5.4.2020 mennessä säätiölle osoitettuna: Aila Hujala, Lappeenrannantie 2113, 52830 Suomenniemi. Lomakkeita saa kirjasto Lukukäestä  sekä Aila Hujalalta, aila.hujala@windowslive.com, puh. 0400 501 487.